Dankzij onze audit bespaart u binnenkort op uw schoonmaakkosten en gebeurt het schoonmaken van uw bedrijf efficiënter.

Uw schoonmaakproces geperfectioneerd

Niet alleen een software, maar een strategische partner voor uw schoonmaakbehoeften.

Ontdek hieronder hoe we dit stap voor stap aanpakken.

Kennismakingsgesprek

We starten met een kennismakingsgesprek om de mogelijkheden te bespreken. Tijdens dit gesprek verkennen we uw specifieke behoeften en verwachtingen.

Rondleiding

Vervolgens verzorgen we een rondleiding op locatie om een beter beeld te krijgen van uw situatie.

Kostenindicatie

Op basis van de rondleiding maken we een indicatieve kostenberekening voor de audit.

Goedkeuring van de offerte

Na uw goedkeuring van de offerte zullen we de locatie bezoeken om een gedetailleerde analyse uit te voeren. We richten ons op een grondige evaluatie van uw huidige schoonmaakplan.

Digitalisering en voorbereiding

We digitaliseren het schoonmaakplan en voegen alle ruimtes toe aan onze digitale omgeving. Ook plaatsen we NFC-stickers op relevante locaties als voorbereiding op de volgende stappen.

Inspectie door schoonmaakteam

Ons schoonmaakteam voert een volledige schoonmaakronde uit met behulp van smartglass-technologie met dashcam-optie. Dit biedt ons een realistisch beeld van de huidige schoonmaakprocedures.

Taken en tijdregistratie

Het schoonmaakteam registreert taken en tijd per ruimte, wat zorgt voor een nauwkeurige vastlegging van de uitgevoerde werkzaamheden.

Indicatie van verbeterpunten

Op basis van de verzamelde gegevens identificeren we mogelijke verbeterpunten.

Rapportage

We leveren een uitgebreid verslag met grafieken, tijdregistraties en videobeelden. Dit verslag biedt inzicht in de huidige staat en prestaties van het schoonmaakproces.

Verbeterd werkplan

Als laatste stap bieden we een verbeterd werkplan aan. Dit plan kan zowel in Excel-formaat worden geleverd als in onze digitale omgeving worden geïntegreerd. U heeft de vrijheid om te kiezen hoe u verder wilt gaan met deze verbeterde plannen.