Plan, organiseer en communiceer 100% digitaal

Digitaal platform

U kunt uw opdracht(en) 100% digitaal plannen, organiseren en communiceren dankzij ons digitaal platform AG Facility Apps. Zo krijgt u eenvoudig een helder overzicht van al uw gevraagde diensten en vindt u alle documenten op één plaats. Plannen was nog nooit zo eenvoudig!

U

HELDER & DUIDELIJK

/

GECENTRALISEERD

MET SUPPORT TICKETS

Dankzij het digitaal platform…

DIGITALE DOCUMENTEN

Raadpleeg en onderteken al uw documenten (werkbonnen, facturen, overeenkomsten, …) in no time.

PLANNING

Plan moeiteloos uw diensten in via de dispatcher planningstool. Ook annulatie en herplanning mogelijk.

KWALITEITSCONTROLE

Voeg uw persoonlijke score toe van de geleverde dienst, plaats een opmerking of raadpleeg de kwaliteitscontrole.

SNELLE & EFFICIËNTE ONDERSTEUNING

Botst u op een vraag over onze diensten? Maak een support ticket aan in het digitaal platform en ontvang snel een antwoord.

Ook zorgloos investeren in een onberispelijke (werk)omgeving?

AED Cleaning - Digitaal Platform AG Facility Apps
AED-Cleaning-Schoonmaakbedrijf app

Optimale opvolging via het digitaal platform

Wijzigingen, opmerkingen, feedback…noem maar op. U kunt het allemaal registreren. Uw regioverantwoordelijke, het schoonmaakteam en de planning kunnen meteen schakelen en het nodige ondernemen. Administratieve rompslomp en handmatige opvolging is vanaf nu verleden tijd. U kunt ook perfect aanwezigheden opvolgen, zien wie de schoonmaakklus heeft uitgevoerd… Zorgeloze schoonmaak, handig toch?

Een transparante schoonmaakervaring met het digitaal platform

Met het platform heeft u altijd real-time inzicht in de status van de schoonmaakwerkzaamheden. Dit betekent dat u op elk moment kunt ingrijpen en bijsturen waar nodig. Ons systeem zorgt voor een naadloze communicatie tussen u, het schoonmaakteam en de verantwoordelijken, waardoor de efficiëntie en de kwaliteit van de dienstverlening aanzienlijk verbeteren.

U kunt de planning aanpassen aan de hand van uw specifieke behoeften en veranderingen in het schoonmaakrooster direct doorvoeren. Het platform zorgt ervoor dat alle betrokken partijen up-to-date blijven met de laatste wijzigingen.

Kortom, met ons platform bent u verzekerd van een gestroomlijnde, efficiënte en transparante schoonmaakervaring. Geen onnodige verrassingen, geen tijdsverlies door onduidelijkheden – gewoon heldere communicatie en topkwaliteit schoonmaakservice.