AED-Cleaning-Meer dan enkel schoonmaak van kantoren

Zoveel meer dan enkel schoonmaak van kantoren

Over ons

De schoonmaak van kantoren. Daar is het mee begonnen. Het is nog steeds een heel groot deel van onze activiteiten, maar lang niet alles! 

AED Cleaning is een familiaal schoonmaakbedrijf dat sinds de oprichting in 2011 is uitgegroeid tot een professionele en innovatieve onderneming.

AED Cleaning - Meer dan enkel schoonmaak van kantoren

Met 2 gestart...

Als koppel zijn wij gestart met ons bedrijf en hebben we in de beginjaren zelf gewerkt om de beste service aan onze klanten te bieden.

AED Cleaning - Meer dan enkel schoonmaak van kantoren

100% digitaal

In 2018 hebben we onze bedrijfsstructuur opnieuw georganiseerd om onze dienstverlening verder te verbeteren en onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Hierbij hebben we de focus gelegd op digitalisering en het efficiënter maken van onze processen. Het resultaat is dat we nu 100% digitaal werken en onze dienstverlening nog verder hebben verbeterd.

AED-Cleaning-Meer dan enkel schoonmaak van kantoren

ondertussen meer dan enkel schoonmaak van kantoren

Onze passie voor het schoonmaakvak heeft ons ertoe geleid om ons bedrijf verder uit te breiden en ons dienstenaanbod te verbeteren. Wij zijn trots op onze brede waaier aan diensten, waaronder schoonmaak van kantoren, ramenwas, opleveringsschoonmaak en industriële schoonmaak.

AED Cleaning Schoonmaakbedrijf locaties

Ook in het buitenland

Bij AED Cleaning staan we voor persoonlijke benadering en kwalitatieve dienstverlening. Ons team van ervaren en gemotiveerde professionals staat altijd klaar om onze klanten de beste service te bieden. Dankzij onze toewijding en inzet hebben we ons bedrijf verder kunnen uitbreiden naar Nederland, Frankrijk en Zwitserland. Wij zijn trots op ons succes en zullen er altijd naar streven om onze klanten de beste service te bieden.

Het AED team

We stellen u graag (een deel) van ons team voor. Naast onderstaande hebben we nog heel wat meer medewerkers tot uw dienst.

Verschillende teams voor de schoonmaak van kantoren, klusmannen, teams voor groenonderhoud, de dames van de planning…

AED Cleaning Team
Adil Göktepe

Adil Göktepe

Account Manager

Runeysa Mine

Runeysa Mine

Zaakvoerder

Gamze Celikoz

Gamze Celikoz

Regio-verantwoordelijke