Ramen Wassen

Laat je ramen wassen en creëer een cleane uitstraling die uitnodigend is voor uw gasten of klanten. Ramen lappen is echter een tijdrovend werk met niet altijd het gewenste resultaat.

Wij komen graag bij u langs om uw ramen van een diepgaande reiniging te voorzien. U kiest zelf de frequentie. Wij komen vervolgens bij u langs binnen de afgesproken termijn en geven uw ramen én profielen een grondige schoonmaakbeurt.

AED-Cleaning-Meer dan enkel schoonmaak van kantoren - ramen wassen

Ramen wassen – 2 methodes

  • Traditioneel
  • Op basis van osmosewater: gedemineraliseerd water dat er voort zorgt dat er geen vlekken of strepen kunnen ontstaan

Dankzij onze complete veiligheidsuitrusting werken wij ook op grote hoogtes indien nodig.

We maken uitsluitend gebruik van kwalitatieve producten om uw ramen nog meer te doen stralen.

Ook investeren in een onberispelijke (werk)omgeving?

AED Cleaning Schoonmaakbedrijf - ramen wassen

Geen raam is te hoog…

Onze ervaren en professioneel opgeleide schoonmakers begrijpen de nuances van het ramen wassen. Of het nu gaat om een klein kantoorpand, een groot bedrijfscomplex, of een residentiële woning, we zorgen ervoor dat elk venster vlekkeloos en streepvrij is. Onze aanpak is grondig en systematisch, waarbij we niet alleen de ramen zelf, maar ook de kozijnen, vensterbanken en eventuele andere glazen oppervlakken meenemen in de schoonmaak.

We gebruiken hoogwaardige schoonmaakmiddelen en -apparatuur om elk raam handmatig te wassen en te drogen. Voor de moeilijk bereikbare plekken of grotere projecten hebben we aangepaste materialen.

Veiligheid is een prioriteit bij al onze werkzaamheden. Ons team is uitgerust met de nodige veiligheidsuitrusting om ook op grote hoogtes efficiënt en veilig te werken. Of het nu gaat om een ladder, hoogwerker of touwsystemen, we zijn uitgerust om elke uitdaging aan te gaan.

AED-Cleaning-Ramen wassen
AED-Cleaning-Ramen Wassen

Door te kiezen voor onze ramenwasdienst, kiest u voor een betrouwbare partner die waarde hecht aan kwaliteit en klanttevredenheid. We passen onze schema’s aan uw behoeften aan, zodat onze service zo min mogelijk invloed heeft op uw dagelijkse activiteiten. Ons doel is om een heldere en schone omgeving te creëren waarin u, uw medewerkers, klanten of familie zich prettig voelen.

Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte en ervaar de helderheid en professionaliteit van onze ramenwas service. Met onze expertise en toewijding zorgen we ervoor dat uw ramen er altijd op hun best uitzien.