FACILITY

ONDERSTEUNING

Een goed onthaal, administratie, … maakt van uw werkomgeving een geoliede machine. Met onze ondersteunende facility diensten kunt u zich terug op uw core business focussen.

AED Cleaning planning facility

Voordelen voor uw medewerkers met onze facility diensten

  • Verhoogde focus op kernactiviteiten, leidt tot hogere productiviteit en vaak meer werkplezier.
  • Minder werkstress door minder werkdruk wat zorgt voor een betere work-life balance.
  • Professionele ontwikkeling.
  • Betere werkomgeving.
  • Toegang tot expertise van externe professionals.
  • Meer efficiëntie.
  • Verhoogde tevredenheid en moraal.

Ook beroep doen op onze ondersteunende facility diensten?

AED-Cleaning-Facility Services

Onze facility diensten maken indruk

Een uitnodigende en efficiënte werkplek is essentieel voor elke succesvolle onderneming. Onze facility diensten zijn ontworpen om niet alleen indruk te maken op uw klanten, maar ook om een gezonde en inspirerende omgeving voor uw medewerkers te creëren. Ons uitgebreide aanbod aan ondersteuningsdiensten, van professioneel onthaal tot nauwkeurige administratieve ondersteuning en betrouwbare koerierdiensten, draagt bij aan de algehele uitstraling en functionaliteit van uw bedrijf.

AED Cleaning - facility onthaal

Bij ons staat klanttevredenheid voorop. Ons toegewijd team van onthaalmedewerkers zorgt voor een warm welkom voor uw gasten, terwijl onze administratieve professionals ervoor zorgen dat uw bedrijfsprocessen soepel verlopen. Onze koeriers zorgen ervoor dat uw pakketten en documenten veilig en tijdig worden afgeleverd, waardoor u zich kunt concentreren op de kernactiviteiten van uw bedrijf.

AED Cleaning - facility onthaal

Receptioniste:

Bezoekers verwelkomen, binnenkomende telefoongesprekken beantwoorden en naar de juiste persoon leiden, agenda’s beheren…

Koerierdienst

Transport van pakketjes en documenten.

Telefonische ondersteuning

Afspraken inplannen

Administratieve ondersteuning

Beheer van dagelijkse kantooractiviteiten: afhandelen correspondentie, orderinput, vergaderingen plannen…

Door te kiezen voor onze facility diensten, kiest u voor een partner die begrijpt hoe belangrijk een goed georganiseerde en aantrekkelijke werkplek is. We leveren  hoogwaardige diensten die uw bedrijfsvoering verbeteren en bijdragen aan een positieve bedrijfscultuur. Laten we samenwerken om een ruimte te creëren waar zowel uw team als uw klanten zich thuis voelen.