De hoogste kwaliteit in schoonmaakdiensten is onze prioriteit. Een van de sleutelaspecten die ons onderscheidt van andere aanbieders is onze grondige en regelmatige kwaliteitscontrole – en inspectieprocedure.

Wij begrijpen dat constante kwaliteit vereist dat onze teams regelmatig worden beoordeeld en bijgestuurd waar nodig. Daarom ontvangt elk van onze teams minimaal twee inspecties per week, ongeacht of er problemen zijn gemeld.

Gespecialiseerde rollen voor effectieve kwaliteitscontrole en inspecties

Onze inspecteurs zijn uitsluitend belast met de kwaliteitscontrole van het werk van onze teams, het opstarten van nieuwe teams en nieuwe klanten. In tegenstelling tot veel andere schoonmaakbedrijven, waar inspecteurs vaak meerdere rollen vervullen zoals aanwerving, loonsverwerking en planning, kunnen onze inspecteurs zich volledig concentreren op hun kerntaak. Dit specialisme verzekert dat zij hun taken met maximale efficiëntie en zonder afleiding kunnen uitvoeren.

Frequente inspecties tijdens de werkuren

Wij voeren inspecties altijd uit terwijl onze teams aan het werk zijn. Dit directe toezicht maakt het mogelijk om onmiddellijk feedback te geven en indien nodig onmiddellijk verbeteringen door te voeren. Deze proactieve aanpak helpt om problemen snel te identificeren en aan te pakken voordat ze een gewoonte worden of de klanttevredenheid beïnvloeden.

AED Cleaning Kwaliteitscontrole
AED Cleaning Kwaliteitscontrole
AED Cleaning Kwaliteitscontrole

Heldere taakverdeling voor optimale focus

Onze organisatiestructuur speelt een cruciale rol in het succes van onze inspecties:

  • Planners richten zich op het efficiënt indelen van het werk.
  • HR zorgt voor de juiste mensen op de juiste plek door middel van nauwkeurige aanwerving en training.
  • Magazijnverantwoordelijken beheren alle benodigdheden, zodat teams nooit zonder materialen zitten.
  • Boekhouders zorgen voor een vlotte administratieve afhandeling.

Deze duidelijke rolverdeling zorgt ervoor dat elk aspect van onze bedrijfsvoering de aandacht krijgt die het verdient, zonder dat de kwaliteitscontrole eronder lijdt.

Waarom wachten op problemen?

Het is vaak zo dat een kwaliteitscontrole enkel uitgevoerd wordt als reactie op problemen. Wij wachten echter niet tot er klachten zijn. Onze preventieve en regelmatige inspecties waarborgen dat onze service altijd aan onze strenge normen voldoet.

Dit beleid zorgt voor consistentie en betrouwbaarheid, waardoor klanten ons als een vertrouwde partner zien voor hun schoonmaakbehoeften.

Bij AED Cleaning zijn we trots op onze proactieve benadering. Door elke week minstens twee inspecties per team uit te voeren, verzekeren we de kwaliteit van ons werk. We bouwen ook duurzame en vertrouwelijke relaties met onze klanten op. Dit maakt ons niet alleen een leider in de schoonmaaksector, maar ook een pionier in het stellen van nieuwe standaarden voor kwaliteitsbewaking en klanttevredenheid.