Onze schoonmaakdiensten zijn rechtstreeks afhankelijk van de vaardigheden en kennis van ons team. Daarom investeren we aanzienlijk in de training en voortdurende ontwikkeling van al onze medewerkers. Vanaf het moment dat ze bij ons komen werken, tot hun dagelijkse praktijken, stellen we alles in het werk om ervoor te zorgen dat iedereen niet alleen voldoet aan, maar ook onze hoge standaarden overtreft.

Grondige startopleiding

Elk nieuw teamlid bij AED Cleaning ondergaat een uitgebreide startopleiding na hun aanwerving. Deze initiële opleiding is cruciaal; het is de basis waarop zij hun verdere vaardigheden en kennis zullen ontwikkelen. Tijdens deze fase leren nieuwe medewerkers de ins en outs van onze specifieke apparatuur en hoe deze veilig en effectief te bedienen. Ze krijgen ook gedetailleerde instructies over het juiste gebruik van onze schoonmaakproducten.

Daarnaast is een essentieel onderdeel van de training het leren werken met de AED Cleaning-app. Deze app is ontworpen om onze workflows te stroomlijnen en zorgt voor een naadloze communicatie tussen teamleden en management. Het stelt ons ook in staat om real-time updates en feedback te geven en ontvangen, wat essentieel is voor het handhaven van onze servicekwaliteit.

AED Cleaning Aanwervingsprocedure Opstart

Training door experts

De opleidingen worden niet alleen intern gegeven vanuit onze meer dan 20 jaar lange ervaring in de schoonmaak. We werken ook nauw samen met onze leveranciers, die expert zijn in hun respectieve producten en apparatuur. Door direct van deze experts te leren, krijgen onze medewerkers diepgaand inzicht in de producten waarmee ze werken. Dit partnerschap met leveranciers zorgt voor een extra laag van deskundigheid en draagt bij aan de grondige kennisbasis van ons team.

Continu leren

Bij AED Cleaning stopt het leren niet na de initiële training. We geloven sterk in continue professionele ontwikkeling. De schoonmaakindustrie evolueert constant, met nieuwe technologieën en methoden die regelmatig opduiken. Ons doel is om altijd voorop te lopen in de industrie, wat betekent dat we regelmatig aanvullende trainingssessies en workshops aanbieden. Deze zijn ontworpen om ons team up-to-date te houden met de laatste trends en innovaties in schoonmaak en hygiëne.

Het belang van training

Deze grondige en doorgaande training is essentieel voor het handhaven van onze hoge standaarden. Het zorgt ervoor dat alle teamleden vanaf dag één volledig zijn uitgerust om uitstekende service te leveren. Meer nog, het verzekert dat onze medewerkers zich gewaardeerd en ondersteund voelen in hun professionele groei, wat leidt tot betere jobtevredenheid en lagere personeelsverloop.

Training bij AED Cleaning is meer dan alleen een noodzaak; het is een kernonderdeel van onze bedrijfsfilosofie. Door te investeren in de vaardigheden en kennis van onze medewerkers, investeren we in de toekomst van ons bedrijf. Dit niet alleen om de kwaliteit van onze diensten te garanderen, maar ook om een positieve en productieve werkomgeving te bevorderen. Bij AED Cleaning zetten we ons in voor het voortdurend verbeteren en ontwikkelen van onze teams, omdat we geloven dat onze mensen de sleutel zijn tot ons succes.