Onze klantenzone, toegankelijk via computer of app, is speciaal ontworpen om u als klant volledige controle en inzicht te geven in onze diensten. Hieronder vindt u een overzicht van de functionaliteiten die u kunt verwachten wanneer u inlogt op uw persoonlijke dashboard.

Directe communicatie via ons ticketingsysteem

Een van de meest gewaardeerde functies van onze klantenzone is het ticketingsysteem. Met deze tool kunt u direct tickets aanmaken bij vragen, opmerkingen of klachten. 

AED Cleaning dashboard

Wat dit systeem bijzonder maakt, is dat alle verantwoordelijke medewerkers bij AED Cleaning onmiddellijk een melding ontvangen. Dit bevordert niet alleen de snelheid van onze respons, maar zorgt er ook voor dat uw probleem vaak binnen het uur wordt opgelost. U blijft continu op de hoogte van de status van uw ticket en de genomen acties.

AED Cleaning Tijdregistratie
AED Cleaning dashboard

Inzicht in planning en werkvoortgang

Als klant kunt u via uw dashboard de planning en het werkschema van onze medewerkers raadplegen. Taken die zijn voltooid worden gemarkeerd in het groen, waardoor u realtime kunt zien welke activiteiten zijn afgerond. Dit geeft u een duidelijk en actueel overzicht van de werkzaamheden die bij u worden uitgevoerd, wat bijdraagt aan een gevoel van betrokkenheid en controle.

Transparant overzicht van inspecties en controles

Het DKs controle systeem binnen de klantenzone geeft u inzicht in elke inspectie en controle die wordt uitgevoerd. Deze rapporten worden transparant gedeeld, zodat u precies weet welke werkpunten er zijn en hoe deze worden aangepakt. Dit bevordert niet alleen de kwaliteit van onze dienstverlening, maar stelt u ook in staat om direct in te grijpen of feedback te geven indien nodig.

Actieve volging van tijdregistraties

Via de klantenzone heeft u ook toegang tot de tijdregistraties van onze medewerkers binnen uw bedrijf. Dit systeem biedt u een gedetailleerd overzicht van de gewerkte uren, waardoor u de efficiëntie en effectiviteit van onze diensten kunt monitoren. Het verzekert u ervan dat de gerapporteerde tijden overeenkomen met de werkelijk gewerkte uren.

Toegang tot belangrijke documenten

Als aanvulling op bovengenoemde functionaliteiten biedt de klantenzone u ook de mogelijkheid om belangrijke documenten zoals contracten, facturen en service-overeenkomsten in te zien en te downloaden. Dit zorgt voor een gestroomlijnde administratie en eenvoudige toegang tot alle relevante documentatie.

Bij AED Cleaning streven we ernaar om onze diensten zo transparant en klantvriendelijk mogelijk te maken. De klantenzone is hier een perfect voorbeeld van; het biedt u als klant de tools om op een interactieve en betrokken manier samen te werken met ons team. Ontdek zelf hoe onze technologie uw ervaring met onze schoonmaakdiensten kan verbeteren en versterken.